АКТУАЛНО

Кардиологичен преглед с ЕХОКАРДИОГРАФИЯ С ЦВЕТЕН ДОПЛЕР
39 лв.


Неврологичен преглед с ДОПЛЕР НА МОЗЪЧНИ СЪДОВЕ
39 лв.


Нефрологичен преглед с ЕХОГРАФИЯ НА ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ
39 лв.


Ендокринологичен преглед с ЕХОГРАФИЯ НА ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА
39 лв.


Ревматологичен преглед с ЕХОГРАФИЯ НА СТАВИ
39 лв.


Пулмологичен преглед със СПИРОМЕТРИЯ
39 лв.


Гинекологичен преглед с КОЛПОСКОПИЯ
39 лв.


Добре дошли в интернет страницата на "Медищит"
медицински център

В Медицински център МЕДИЩИТ работим екип от специалисти с желанието да бъдем максимално полезни за нашите пациенти , да сме техни консултанти за постигане на по-добро здраве и качество на живот .

За всички нас е въпрос на чест, на морал и висок професионализъм да работим с най-съвременните методи и изследвания, с най-нова и модерна медицинска апаратура в съответствие на всички изисквания за добрата медицинска практика. Сърдечно – съдовите, неврологичните заболявания, ендокринологичните заболявания и болестите на обмяната, гинекологичните , онкологичните заболявания, са сред най-разпространените в съвременния свят. Специалистите в медицинския център,от петте клинични специалности позволяват комплексно здравно обслужване на своите пациенти , дават възможност , както за широка и бърза диагностика , така и за своевременно и ефективно лечение.Това спестява на пациентите и време и средства.

Екипът от лекари работи индивидуално с всеки пациент, като освен оценката на настоящото заболяване, изработва и индивидуална профилактична програма, с препоръки за начина на живот, физическа активност, хранене. В случай, че се налага болнично лечение, екипът се стреми да помага на пациентите да прескочат бюрократичните прагове, вдъхва на болните спокойствие и увереност.

Нашата удовлетвореност е изключително голяма, когато пациентите ни са се почувствали по-добре, работят и са забравили за болестите в ежедневието си.

В Медицински център МЕДИЩИТ държим изключително на профилактиката , като най- надеждно оръжие в ръцете на съвременната медицина за подобряване качеството на живота на нашите пациенти.

СТАРА ЗАГОРА
Ул.”Св.Кн.Борис” 15
Тел.: 042/621-356, GSM: 0886/ 42 67 22

e-mail: mc@medishtit.com

за нас | дейности | работно време | ценоразпис | контакти